Проблеми сіл та бачення шляхів їх вирішення від кандидатів у очільники громад — у ефірі радіомостів програми «Вся країна»

Проблеми сіл та бачення шляхів їх вирішення від кандидатів у очільники громад — у ефірі радіомостів програми «Вся країна»

1 жов. 2020

Першого жовтня на UA: Українське радіо у програмі «Вся країна» говорили про місцеві вибори на Черкащині і Хмельниччині. У студію UA: Українське радіо Рось запросили кандидатів на посаду голови Леськівської ОТГ. Зорієнтуватись у виборчих перегонах та проблемах громад допомагали  координатор спостереження ОПОРИ за виборами в регіоні Захар Колісніченко й голова ГО «Проти корупції» Юрій Путря. Розмову у черкаській студії модерувала журналістка Олена Захарова.

Читайте також: Про якість і вплив на суспільство ефірів UA: Українське радіо — Дмитро Хоркін 

З радіостудії Суспільного Черкас слухачів поінформували про передвиборчі процеси у області, зокрема про кількість зареєстрованих кандидатів і порушення в ході передвиборчої кампанії.  Кандидати на посаду голови Леськівської ОТГ Микола Васильович Котко, Андрій Юрійович Якимчук та Микола Федорович Бас розповіли про себе, проблеми регіону і озвучили свої плани ремонту комунальних доріг.

«Зазвичай у ЗМІ багато говорять про кандидатів у президенти чи обранців у Верховну раду, громадам приділяють менше уваги. Хоча проблеми, які є на місцях, не менш важливі. З кандидатами на посаду голови Леськівської ОТГ ми обговорювали питання ремонту комунальних доріг. Воно актуальне чи не для кожної громади, — зазначила журналістка філії Суспільного UA: ЧЕРКАСИ Олена Захарова. — Під час таких ефірів, слухачі мають можливість не тільки познайомитись з кандидатами, а й дізнатись більше про способи вирішення певних проблем. На мою думку, важливо, щоб люди були обізнані з питань, які впливають на якість їхнього життя та проявляли власну ініціативу».  

Програму «Вся країна» можна прослухати тут.

Нагадаємо, З 7 жовтня в теле- й радіоефірах філії Суспільного UA: ЧЕРКАСИ стартує токшоу «Виборчий округ. Місцеві». До дискусії в прямому ефірі журналісти запрошують кандидатів на посаду міського голови Черкас, представників партій до обласної ради та Черкаської міської ради.