На UA: Українське радіо Рось стартує спецпроєкт про права споживачів

На UA: Українське радіо Рось стартує спецпроєкт про права споживачів

16 бер. 2020

До Міжнародного дня захисту прав споживачів на UA: Українське радіо Рось підготували серію  тематичних аудіороликів. Їх впродовж тижня транслюватимуть як міжпрограмки.


«Ми створили серію аудіороликів «Ситуація», у них нагадуємо нашим слухачам, як можна вдіяти, якщо щось не так з придбаними товарами чи послугами, — розповідає лінійна продюсерка Суспільного Черкащини Олена Захарова. — Випадки, коли доводилось відстоювати свої права споживача обговорювали з колегами, зібрали найбільш типові ситуації й описали їх в аудіороликах. Як на мене, для наших слухачів це гарна можливість навчатись грамотно захищати свої права у побутових ситуаціях».


Авторка роликів Альона Волошин зазначає: «Наше життя пов’язане зі щоденними покупками. Втім, не завжди покупцям вдається помітити недоліки в момент придбання товару. На жаль, бачимо ми їх уже вдома - ось тут може настати повне розчарування, адже річ коштує 10 тисяч гривень, а в перший день починає працювати зі збоями. А сукня, у яку ми з першого погляду закохалися, може розірватися протягом тижня! Я, як споживач, неодноразово повертала й зіпсовану рибу, яку після розморожування смажити неможливо, відмовлялася вірити, що мої новенькі джинси розтяглися при першому ж пранні. Сподіваюсь, наші міжпрограмки стануть хорошою знахідкою для людей, які й до сьогодні бояться повертати неякісні товари, бо думають, що це норма. Так не має бути, і повірте, наші з вами права споживачів є кому захищати».


Нагадаємо, почути UA: Українське радіо Рось можна на хвилі 91,4 у Черкасах,106,9 у Буках, 105,4 у Жашкові і 105,2 у Тальному.