На UA: ЧЕРКАСИ підготували тематичні ефіри до Дня Героїв Небесної Сотні

На UA: ЧЕРКАСИ підготували тематичні ефіри до Дня Героїв Небесної Сотні

20 лют. 2020

20 лютого в ефірі радіо і телебачення Суспільного Черкащини транслювали тематичні програми до Дня Героїв Небесної Сотні.



Творча група телевізійної програми «Ранок на UA: ЧЕРКАСИ» підготувала тематичні сюжети у яких йшлося про героїв Небесної Сотні, черкаський автомайдан та його учасників, про воїна Антона Голоскока

У студії ведучі говорили з професором кафедри історії України ЧНУ ім. Б. Хмельницького Юрієм Присяжнюком про передумови виникнення Майдану, наслідки та участь у ньому черкасців.

Громадська активістка Вікторія Феофілова поділилась спогадами про черкаський Майдан.

  Микола Сташук розповів про поїздку в зону ООС.

У радіопрограмі #Перший_зранку про свою Революцію Гідності розповів черкаський режисер Олександр Бондаренко, автор вистави "Тиша і грім Василя Симоненка". Митець добровольцем пішов на війну і нині командує відділенням взводу забезпечення 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

У програмі «Радіодень» про черкаський Майдан, студентські та учнівські Майдани, блокпости в місті й райцентрах та інші осередки спротиву «режиму Януковича» розповіли Віталій Козир – учасник Революції Гідності, начальник відділу національно-патріотичного виховання департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради й заступниця директора обласного краєзнавчого музею Тетяна Валах.


Нагадаємо, програми Суспільного Черкащини можна дивитись і слухати онлайн сайті UA: ЧЕРКАСИ.