Обрано менеджерку Черкаської філії Суспільного

Обрано менеджерку Черкаської філії Суспільного

24 січ. 2020

Конкурсна комісія завершила співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посаду менеджера Черкаської регіональної філії Суспільного. У відборі було отримано три заявки.

За результатами співбесіди менеджеркою UA: ЧЕРКАСИ обрано Віту Каюк.

Віта Василівна Каюк має вищу освіту за спеціальністю “Облік і аудит”, з 2012 року працювала у Черкаській ОДТРК, у 2017 переведена на посаду менеджерки напряму (з фінансових питань) філії ПАТ “НСТУ” “Черкаська регіональна дирекція”. Має досвід  ефективної адміністративно-господарської роботи, оперативно реагує на виробничі виклики та зміни у законодавстві, активно набуває нових компетенцій.

«Маю за честь бути представником Суспільного на Черкащині, рада бути частиною дружнього колективу UA: ЧЕРКАСИ, відчуваю підтримку колег — каже менеджерка Черкаської філії Суспільного Віта Каюк. — Я готова йти в ногу зі змінами, шукати можливості для розвитку, враховувати думку кожного працівника філії. Маємо багато завдань - переоснащення, покращення умов роботи, працюватимемо у напрямі розширення аудиторії та зміцнення довіри до Cуспільного».


Нагадаємо, керівників філій Суспільного не призначають, а обирають шляхом відкритого і незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.