Про роботу муніципальної інспекції говорили у #Звітах_наживо на UA: ЧЕРКАСИ

Про роботу муніципальної інспекції говорили у #Звітах_наживо на UA: ЧЕРКАСИ

27 гру. 2019

Журналісти Суспільного Черкащини запрошували керівника муніципальної інспекції Черкас Станіслава Коломійця взяти участь у грудневому випуску проєкту #Звіти_наживо, однак він не прийшов у студію. Тому про ефективність міського управління інспектування ведуча Ірина Куйбіда говорила із журналістом сайту «18000» Сергієм Макаренком та блогером Сергієм Костенком.

З посиланням на головного муніципала блогер Сергій Костенко розповів, що упродовж місяця в Черкасах демонтували 22 МАФи, 8 із них – власники самостійно. Усього у місті встановлено близько 300 тимчасових споруд.

«Мені особисто імпонує те завзяття, з яким Станіслав Коломієць бореться із тимчасовими спорудами. По факту бачимо, що є рішення виконкому, МАФи демонтуються, Станіслав кидається на автомобілі, тобто робота триває, — висловився журналіст сайту «18000» Сергій Макаренко. - Наприклад, кіоск по вул. Дашковича біля корпусу ЧНУ, якщо знесуть до кінця року, я готовий публічно висловити похвалу пану Коломійцю».

Вперше демонтувати цю споруду спробували 26 листопада. Потім знову намагалися знести 29 листопада. Обидва рази все переростало у штовханину і сутички.

11 листопада демонтували книжковий павільйон, що знаходиться в центрі Черкас. Таке рішення ухвалили 5 листопада на засіданні виконавчого комітету, пишуть на сайті Черкаської міськради.

Оцінюючи роботу Станіслава Коломійця журналісти підсумували, що робити висновки іще зарано. Крім того, залишається відкритим питання фінансування демонтажів.

Відео програми #Звіти_наживо дивіться на фейсбук-сторінці UA: ЧЕРКАСИ чи на юуб-сторінці філії.