Євген Старинець поділився підсумками роботи на UA: ЧЕРКАСИ

Євген Старинець поділився підсумками роботи на UA: ЧЕРКАСИ

12 гру. 2019

Євген Старинець розповів про свою роботу на посаді менеджера Черкаської філії Суспільного. Він зазначив, що колективу вдалось покращити рейтингові місця філії. Наразі UA: ЧЕРКАСИ входять у п’ятірку кращих філій Суспільного за показниками ефективності.

З основних господарських завдань 2019 року відпрацьовано такі напрями: закінчили капітальний ремонт 1300 м² даху, зробили косметичний ремонт першого поверху та бухгалтерії, відремонтували санвузли на першому поверсі, замінили аварійний трубопровід водовідведення, встановили пандус та велопарковку.


Також у філії дбали про потреби творчих груп колективу. Впродовж року було оновлено студії для ранкового шоу, проєкту «Тема дня» та відділу новин.
Євген Старинець зазначив, оновлювали приміщення згідно з айдентикою Суспільного: «В облаштуванні студій намагалися дотримуватися спільних акцентів. Разом із тим прагнули зберегти регіональні особливості. Нас уже впізнають за кольорами та логотипом. Елементи фірмового стилю використали і у відремонтованому ньюзрумі».


Для кореспондентів облаштували зручне приміщення, оновили меблі, техніку, організували 15 робочих місць.


«Придбано 5 сучасних комп’ютерів та 2 ТЖК камери в повному комплекті. Крім цього, для покращення якості зйомок, купили 2 акумулятори, 2 комплекти накамерного світла, коф для транспортування, 2 радіосистеми sennheiser, 2 штативи, 2 динамічних мікрофони», — розповів Євген Старинець

За 2019 рік UA: ЧЕРКАСИ на правах інформаційного партнера підтримали 19 регіональних подій. Виїзна студія філії працювала на Черкаському книжковому фестивалі, організували візуальний майданчик для майстер-класів на освітньому проєкті «Місто професій», команда працівників Cуспільного Черкащини брала участь у перегонах на саморобних автомобілях «Крутий спуск» до дня міста Черкаси.
«Крутий спуск» - це привід проявити креативність та заявити про універсальність та згуртованість нашої команди, — каже Євген Старинець. — На перегонах ми не тільки випробовували свої сили, а й мали нагоду популяризувати UA: ЧЕРКАСИ».

«Я вдячний за спільну роботу колективу Черкаської філії Суспільного. Нам разом вдалось багато чого змінити. Сподіваюся, і надалі будемо працювати у спільних проєктах», - зазначив Євген Старинець.

10 грудня 2019 року закінчився термін роботи Євгена Старинця на посаді менеджера UA: ЧЕРКАСИ. Незабаром буде оголошено відкритий конкурс на заміщення вакантної посади. 

Нагадаємо, на посаду менеджера Черкаської регіональної філії Суспільного Євгена Старинця було обрано на відкритому конкурсі, який відбувся у грудні 2017 року.