Про інвестиції, реконструкції, зарплати та заборгованості розповів Сергій Овчаренко у #Звітах_наживо

Про інвестиції, реконструкції, зарплати та заборгованості розповів Сергій Овчаренко у #Звітах_наживо

1 лис. 2019

«Черкасиводоканал» щодня подає близько 60 тис. м³ питної води жителям Черкас, військової частини «Оршанець» та сіл Червона Слобода, Геронимівка, Хутори» - про це у прямому ефірі програми #Звіти_наживо розповів очільник підприємства Сергій Овчаренко.

За його словами, одна з головних проблем «Черкасиводоканалу» – брак кадрів. Сергій Овчаренко пов’язує це з тим, що середня зарплата на підприємстві в межах 9 тисяч гривень. «Це не той рівень зарплати, який повинні мати висококласні фахівці, які експлуатують обладнання, яке коштує десятки мільйонів доларів. Тому люди звільняються і їдуть працювати за кордон» - зазначив Овчаренко.

За словами директора КП «Черкасиводоканалу», рівень проплати черкащанами за жовтень – майже 105%. Тобто йде погашення заборгованості за попередні періоди.

Також протягом ефіру службовець розповів про реконструкцію головного каналізаційного колектора, виконання інвестиційних програм, обслуговування споживачів та покращення якості питної води.
В ефірі  взяли участь регіональний координатор ГО «Центр UA» Сергій Пасічник, редактор радіо «Рось» Іван Лила та студенти кафедри хімії ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Відео жовтневого випуску проєкту #Звіти_наживо дивіться на сайті UA: ЧЕРКАСИ та на офіційних сторінках філії у facebook та youtube.

Нагадаємо, #Звіти_наживо - це загальнонаціональний проєкт UA: Суспільне мовлення і Громадського руху ЧЕСНО. Головними завданнями є аналіз діяльності місцевої влади, який покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій Суспільного.