Команда UA: ЧЕРКАСИ запустила челендж добрих справ

Команда UA: ЧЕРКАСИ запустила челендж добрих справ

2 сер. 2019

Журналісти ранкового шоу на UA: ЧЕРКАСИ запустили челендж #біхеппі й запрошують краян і колег із регіональних філій Суспільного долучитися до нього добрими справами.

Ініціаторка челенджу Галина Мазур, керівниця ТО "Ранок" на UA: ЧЕРКАСИ, упевнена, що ранкова команда має не тільки розбудити телеглядача, а й поділитися  корисною інформацією, заохотити до розвитку й допомоги тим, хто потребує.

"Дослідник Девід Льюїс запевняє, що люди, які допомагають іншим — позитивно налаштовані, упевнені в собі, менше нервують. Тому ми вирішили запустити челендж #біхеппі — роби добрі справи й будь щасливим”, — розповіла вона. 

Цього тижня ранківці стали донорами в Черкаському обласному центрі служби крові й залучили до цієї справи містян. 

"Ми запросили черкасців до нас долучитися, — каже Вікторія Скубацька, ведуча програми "Доброго ранку, Черкащино!", — прописали всі важливі вимоги й те, як потрібно готуватися. Я теж готувалася — дві доби не їла нічого смаженого та молочного. Перед самим процесом дуже хвилювалася. Коли здала кров, відчувала певну слабкість, але водночас була дуже щаслива, що я наважилася це зробити й моя кров допоможе врятувати життя аж трьом людям".

Журналісти ранкового шоу на UA: ЧЕРКАСИ закликають усіх українців стати щасливими, допомагаючи іншим.

"Ми не обмежували себе лише соціальними мережами, а вирішили запропонувати нашим ранковим колегам підхопити естафету, — додає Галина Мазур. — Тож до добрих справ готуються: Львів, Дніпро, Миколаїв та Кропивницький”.

"Нам подобаються круті ідеї, і ми готові підтримувати їх. Адже ми Суспільне, а воно об’єднує країну. У челенджі #біхеппі є меседж і мета, активне заохочення, а головне позитивний приклад, — коментує Христина Лебідь, очільниця ТО "Ранок" на UA: ЛЬВІВ. — Кожен із нас, попри клопоти й справи, може знайти час, аби зробити щось корисне для людей. Ми поки роздумуємо, до чого нам хотілося б долучитися. Ідей багато. Можливо, разом із редакцією підемо до закладу з безпритульними тваринами. Там можна просто прийти й погуляти із собаками, адже їм потрібна соціалізація. Тепер спробуємо передати естафету ранківцям із Рівного та Одеси".

Команда програми "Доброго ранку, Черкащино!" планує зробити телемости з колегами та обмінятися "добрими сюжетами".