Суспільне Черкащини інформуватиме про перебіг позачергових парламентських виборів у області

Суспільне Черкащини інформуватиме про перебіг позачергових парламентських виборів у області

19 лип. 2019

21 липня в Україні відбудуться позачергові парламентські вибори. Кореспонденти та ведучі Суспільного Черкащини працюватимуть на дільницях та у студії, щоб інформувати краян про перебіг волевиявлення в області.

21 липня, впродовж дня у ефір вийдуть 4 випуски новин9:00, 13:30, 17:00, 19:00) на телеканалі UA: ЧЕРКАСИ та 1 випуск радіоновин17:10) на UA: Українське радіо «Рось». У випусках заплановані включення з дільниць Черкас та районів області. Після закриття дільниць знімальна група Суспільного Черкащини відстежуватиме, як на ОВК звозять бюлетені. Кореспонденти новин перебуватимуть на зв’язку із представниками Громадянської мережі «ОПОРА», аби інформувати про можливі порушення під час голосування. 

Постійно оновлюватиметься інформація про хід волевиявлення виборців на сайті UA: ЧЕРКАСИ.

О 17.20 на хвилях UA: Українське радіо «Рось» розпочнеться підсумкова програма «Тема дня». Нацполіція та Громадянська мережа «Опора» нададуть інформацію про кількість та характер порушень. Про доступність до виборчих дільниць для маломобільних груп населення інформуватиме громадський омбудсмен з виборчих прав Тарас Щербатюк. Представник громадської організації «Комітет виборців України» Максим Михлик представить останню інформацію про активність та явку на виборчі дільниці, а також особливості виборчого процесу на Черкащині.

О 19:20 на телеканалі UA:Черкаси вийде спецвипуск «Теми дня». У прямих включеннях з дільниць журналісти покажуть хід волевиявлення виборців. Про можливі порушення і особливості голосування на дільницях говоритимемо з експертами у студії у режимі прямого ефіру. 

Онлайн трансляція програм Суспільного Черкащини доступна тут.

Нагадаємо, щоб допомогти виборцям зробити усвідомлений вибір, команда Суспільного створила політичний проєкт “Виборчий округ: Співбесіда”.   У ефірах на  UA: ЧЕРКАСИ брали участь кандидати у народні депутати України,  що балотувались у 194,195,196,197,198,199,200 одномандатних виборчих округах.