Квартирник на Суспільному: «Spiv Brativ». Відео

Квартирник на Суспільному: «Spiv Brativ». Відео

18 жов. 2022

На Суспільне Черкаси та інших телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення відбулась прем’єра квартирника черкаського гурту «Spiv Brativ».

Рідні брати Дмитро, Артемій, Антоній і Леонтій Осичнюки співають вже 12 років. Починали як рок-гурт, тепер називають себе «музичними журналістами». В репертуарі переважно авторські пісні, зараз співають про воєнні події в Україні.

Херсон, Харків, Чорнобаївка, Крим, москва, яка втонула — перелік тем для пісень  збільшується з кожним днем. «Ми бачимо, коли щось стається — наші слухачі чекають від нас “музичної реакції”», — говорить Дмитро Осичнюк. Музиканти вважають українську музику своєю зброєю, а сатиричні пісні можливістю легше пережити емоції війни.

Продюсерка Суспільне Черкаси Олена Баніна також відзначає, що пісні гурту і «роздуми про доречність музичної творчості в цей час, про бачення своєї місії, про популяризацію української культури» можуть підтримати бойовий дух українців. 

А ворога треба бити на всіх фронтах. І тільки разом ми переможемо.

Читайте також: Залишаймося на зв’язку: частоти Українського Радіо у Черкаській області та соцмережі Суспільне Черкаси

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії (Суспільне Чернівці, Суспільне Одеса, Суспільне Вінниця, Суспільне Львів тощо).

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область шукайте на діджитал-платформах:: 

Телетрансляцію Суспільне Черкаси можна дивитись онлайн на сайті філії.