Чому не під санкціями олігарх рф, що поставляє сталь для ядерної зброї — розслідування «Схем» на Суспільне Черкаси

Чому не під санкціями олігарх рф, що поставляє сталь для ядерної зброї — розслідування «Схем» на Суспільне Черкаси

23 вер. 2022

23 вересня о 17:50 дивіться на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення* новий випуск проєкту «Схеми: корупція в деталях». Розслідування вийде в межах вечірнього міжрегіонального ефіру «Суспільне. Спротив».

Журналісти-розслідувачі Радіо Свобода встановили, що корпорація найбагатшого олігарха рф Володимира Лісіна з 2014 року постачала сталь підприємствам-розробникам російської ядерної зброї. Водночас сам Лісін може безперешкодно вести бізнес та відпочивати на своїх французьких віллах, які відшукали «Схеми». Як виявилося, ані США, Британія і Євросоюз, ані Україна досі не застосували щодо нього санкції, на відміну від інших великих бізнесменів росії. Чому так сталося — дивіться у розслідуванні. 

Читайте також: «Кримське питання»: «правосуддя» в окупації та незаконна мобілізація

Онлайн дивитися «Суспільне. Спротив» можна на сайтах телеканалів і на ютуб-каналі Суспільне Новини.

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни. 

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи у ранковий, денний та вечірній час (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Програма «Схеми: корупція в деталях» є проєктом Радіо Свобода, яка багато років поспіль робить розслідування та аналітику політичної корупції. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії (Суспільне Чернівці, Суспільне ОдесаСуспільне ВінницяСуспільне Львів тощо). Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область шукайте на діджитал-платформі: