Суспільне Черкаси покаже наживо прощання з королевою Єлизаветою II

Суспільне Черкаси покаже наживо прощання з королевою Єлизаветою II

19 вер. 2022

У понеділок, 19 вересня, телеканал Суспільне Культура та канали регіональної мережі Суспільного Мовлення* транслюватимуть державні похорони королеви Єлизавети ІІ, які проходитимуть у Вестмінстерському абатстві.

Телеканал Суспільне Культура о 12:30 розпочне спецефір з Лондона, який коментуватимуть головний редактор дирекції телебачення Суспільного Мовлення Юрій Макаров та історик Олександр Зінченко. До ефіру з ними включатимуться експерти.

Регіональні телеканали Суспільного Мовлення покажуть трансляцію о 12:30 в межах обіднього ефіру проєкту «Суспільне. Спротив» і впродовж дня будуть включення з Лондона.

Читайте також: Карпа, Цілик, Любка: інтерв’ю з MERIDIAN CZERNOWITZ на Суспільне Культура

Світові лідери зберуться в Лондоні, щоб віддати свою шану королеві Єлизаветі II, відвідавши Вестмінстер-Хол, де перебуває труна з її тілом. Очікується, що перша леді України Олена Зеленська буде серед 500 глав держав і високих гостей, запрошених на поминальну службу та VIP-прийом, організований королем Чарльзом III. 

Королева Єлизавета ІІ померла 8 вересня у віці 96 років у сімейному колі в замку Балморал на північному сході Шотландії.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії (Суспільне ЧернівціСуспільне КропивницькийСуспільне Вінниця, Суспільне Черкаси тощо). Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область шукайте на діджитал-платформі: 

 * Крім Суспільне Крим та Суспільне Донбас.