UA: ЧЕРКАСИ  інформуватимуть про те, як триває голосування у Черкаській області

UA: ЧЕРКАСИ інформуватимуть про те, як триває голосування у Черкаській області

29 бер. 2019

31 березня — вибори Президента України. Інформаційна служба UA: ЧЕРКАСИ  готує чотири спецвипуски новин: на телеканалі — о 13:30 та 19:00, на Українському радіо Рось — о 12:10 та 17:10. О 19:15 — спецефір ток-шоу “Тема дня” на телебаченні, а о 17:20 — спецефір проекту «Тема дня» на радіо.

Журналісти Черкаського Суспільного впродовж дня робитимуть включення в ефір телеканалу UA: ПЕРШИЙ та загальнонаціональний ефір Українського радіо. Кореспонденти оперативно повідомлятимуть глядачів та слухачів про те, як триває голосування у Черкаській області.

О 19:30 на UA: ПЕРШИЙ, UA: ЧЕРКАСИ та всіх регіональних телеканалах Суспільного стартує спецпроект “Зворотний відлік: Ніч виборів”. Це п’ять з половиною годин прямого ефіру із включеннями з регіонів та обговореннями голосування українців у київській студії. Ведучі Павло Казарін та Мирослава Барчук озвучать перші результати екзит-полів одразу після закриття виборчих дільниць о 20:00.

Це спільний проект Суспільного, Радіо Свободи та Голосу Америки.


Якщо ви стали свідком надзвичайної події у Черкасах чи області або маєте важливу інформацію, діліться нею з журналістами Суспільного:

  • 0(472) 33-54-39 — зателефонувати на гарячу лінію новин;
  • news.cherkasy@suspilne.media — відправити e-mail;
  • написати у месенджері через Facebook;
  • написати в Instagram