Команда Суспільного сумує з приводу загибелі в бою Євгена Старинця

Команда Суспільного сумує з приводу загибелі в бою Євгена Старинця

5 тра. 2022

30 квітня 2022 року в бою з російськими окупантами на сході України загинув Євген Старинець. Він працював менеджером Черкаської філії Суспільного у 2017–2019 роках. 

Команда Суспільного у скорботі та висловлює співчуття родині захисника. Ми пам’ятатимемо Євгена Євгеновича як професійного та відданого своїй справі керівника, який дбав про команду і розвиток незалежного суспільного мовника в регіоні.

Євген Старинець народився 15 травня 1975 року в м. Вінниця, здобув освіту правознавця та магістра бізнес-адміністрування. Працював на керівних посадах у багатьох підприємствах, у 2012 році прийшов у Черкаську обласну державну телерадіокомпанію, заступником генерального директора з фінансів. 

У грудні 2017 року Євген Старинець переміг у відкритому конкурсі на посаду менеджера Суспільного в Черкасах. Він очолив колектив однодумців, які змінили підхід до роботи з інформацією, спираючись на досвід найкращих світових суспільних мовників, прагнучи працювати для громади й бути відкритими для суспільства. Мав активну громадянську позицію. 

З початком широкомасштабної агресії росії проти України Євген Старинець записався до лав захисників, згодом був скерований захищати державу на східних рубежах.

Ми шануватимемо пам’ять нашого колеги і віримо в перемогу України.

Прощання з Євгеном Старинцем відбудеться 6 травня о 12:30 у м. Черкаси на площі Слави (біля Свято-Троїцького собору).