Концерт із бомбосховища Чернівців 一 в ефірі телеканалу UA: ЧЕРКАСИ

Концерт із бомбосховища Чернівців 一 в ефірі телеканалу UA: ЧЕРКАСИ

6 кві. 2022

9 квітня о 18:40 благодійний «Концерт для усього світу» із бомбосховища Чернівців покажуть регіональні мовники Суспільного, зокрема і UA: ЧЕРКАСИ. Онлайн дивіться на сайті філії.

«Ми стали інформаційними партнерами неймовірного проєкту – "Концерт для усього світу" з бомбосховища у Чернівцях. Раді, що цей концерт у суботу покажуть інші  регіональні телеканали Суспільного. Він того вартий», 一 коментує продюсер Суспільне Буковина Максим Волошин.

Читайте також: Суспільне мовлення збирає історії героїчного протистояння ворогу в Марафоні спротиву

Нагадаємо, команда Суспільне Буковина здійснила запис концерту минулого тижня. Його транслювали на ютуб-каналі філії з перекладом англійською. Музиканти Чернівецької обласної філармонії виступали у бомбосховищі разом із колегами з інших міст, які втратили домівки та знайшли на Буковині притулок. У перервах між виступами переселенці розповідали свої історії. Керівник проєкту Микита Москалюк раніше зазначив, що «це перформанс. У ньому звучатимуть історії людей, які на власні очі побачили, що означає війна, відчули, що таке бути під обстрілами», а мета концерту — «розказати світові про те, що відбувається у серці Європи й закликати до рішучіших дій». 

Фото із концерту можна переглянути на фейсбук-сторінці Суспільне мовлення за посиланням.

Суспільний мовник у Черкаській області 一 це телеканал UA: ЧЕРКАСИ та Українське Радіо Рось.

Оперативні новини від Суспільне Черкаси — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах:

Українське радіо Рось мовить у проводовій мережі, онлайн та в FM частотах:

  • м. Тальне    105,2 FM
  • м. Черкаси     91,4 FM
  • смт Буки    106,9 FM
  • м. Чигирин    101,3 FM

Загалом Українське радіо доступне в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio, а  з 13 березня, в мобільному застосунку «Дія».

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.