Ранкове шоу на UA: ЧЕРКАСИ святкує день народження

Ранкове шоу на UA: ЧЕРКАСИ святкує день народження

1 бер. 2019

1 березня ранкове шоу на UA: ЧЕРКАСИ святкує день народження. «Ранкова кава», «Ранок Черкащини», «Гарного настрою», «Студія +» і нарешті «Доброго ранку, Черкащино!» — за 10 років програма змінила кілька назв і кілька пар ведучих. Першими були: Ольга Іванова, Валентин Чернявський, Володимир Радько, Надія Кирей.



Тоді, у 2009 році, керівницею ранкового шоу стала Вікторія Сельова, саме вона збирала команду, організовувала знімальний майданчик, проводила кастинг ведучих, працювала над концепцією і сценарним планом.
«Роботи було вдосталь, — згадує Вікторія, сьогодні продюсер телебачення UA: ЧЕРКАСИ, — але вона була така захоплююча та креативна, що всі працювали із шаленою самовіддачею. Ми хотіли стати невіддільною частиною життя черкащан, дарувати позитивний настрій та заряд бадьорості на увесь день. Це помітив глядач і це було найважливішою оцінкою наших старань».
«Пригадую, як ми робили цікаві тематичні ефіри, — розказує Ольга Іванова, — занурювали глядача в атмосферу тієї чи іншої події, словом робили все, аби ранок наших глядачів починався позитивно».
«Підхід до роботи був незмінним, — додає Володимир Радько, — бути цікавим для «сонного» глядача, для ранніх пташок, які збираючись похапцем на роботу обирають саме ТВІЙ ранок».


За ці роки було знято тисячі рубрик і запрошено у студію тисячі гостей. Серед них Олександра Теліженко, Заслужена художниця України, вона брала участь у створенні Герба України, Сергій Носань, письменник, вистави за його творами ставились на багатьох сценах України, Андрій Іллєнко, син відомого українського кінорежисера та сценариста Юрія Іллєнка.
«Кожен день не схожий на інший, — ділиться своїми думками Тетяна Зозуля, сьогоднішня ведуча та редактор програми «Доброго ранку, Черкащино!», — дуже тішить, що гості, які приходять до нас на ефір, прокидаються так рано для того, аби поділитися інформацією. А згуртованість і підтримка нашої команди допомагає пережити всі складнощі, проблеми».


Зараз творчу групу “Ранок” очолює Галина Мазур.  Вона відзначає, що найскладніше та найцікавіше працювати у прямому ефірі, а сьогодні кожен випуск ранкового шоу транслюється наживо. “Прямий ефір – це справжній драйв і потужна командна робота”, - каже Галина.
Це підтверджує і Олена Баніна, продюсерка UA: ЧЕРКАСИ: «Коли я о 7-й ранку включаю «UA: ЧЕРКАСИ» і бачу бадьорих і усміхнених ведучих, щоразу дивуюсь, як їм це вдається. Команда ранкового ефіру – це люди з якоюсь особливою «групою крові». Якби глядач міг спостерігати за всією кухнею проекту, то зрозумів би, наскільки ця робота буває стресовою. Тобі не лише треба прокидатись о 4-й, а й інколи діставатись до студії через снігові замети там, де може проїхати автівка, або імпровізувати 10-15 хвилин в ефірі, коли не прийшов гість. У нас можуть падати декорації, вимикатись мікрофони, виходити з ладу техніка. Від швидкості прийнятих рішень і командної співпраці часто залежить доля ефіру. А від креативності і бажання розвиватись – інтерес до програми глядацької аудиторії».

Сьогодні у святковому ефірі на UA: ЧЕРКАСИ, команда програми «Доброго ранку, Черкащино!» згадувала, як пройшли ці 10 років, чого навчились і чого досягли. Запросила своїх глядачів підглянути «за куліси», побачити улюблених ведучих, почути про секрети успіху і довголіття програми.
Як це було, ви можете побачити у відео на нашій сторінці у Youtube та на сайті UA: ЧЕРКАСИ.