На Суспільному стартує другий сезон тревел-квесту «Край пригод»

На Суспільному стартує другий сезон тревел-квесту «Край пригод»

4 лют. 2022

6 лютого о 10:45  на телеканалі UA: ЧЕРКАСИ покажуть першу серію другого сезону програми «Край пригод». Проєкт створила команда сумчан за результатами конкурсу «Створюй із Суспільним».

Читайте також: У Сумах презентували новий сезон тревел-квесту «Край пригод»

«Край пригод» — це телевізійний проєкт, в якому герої проходять низку квестів у цікавих туристичних локаціях Сумщини. Автори проєкту багато років досліджують Сумську область та займаються туристичною промоцією регіону. 

«У другому сезоні дещо змінилась тематика програми. Це білі плями історії Сумщини, постіндустріальна історія. З’являються такі об’єкти, про які ми мало чули, мало знаємо. Дуже цікаво подивитися, в якому стані вони перебувають. Також команда ТРК “Громада”, яка виготовляє цей проєкт, змогла знайти унікальних людей та унікальні крафтові виробництва», — розповідає продюсерка Суспільне Суми Оксана Кириленко.

Читайте також: Радіо Промінь почало мовити у Сумах

Дивитися проєкт онлайн можна буде на сайтах всіх регіональних телеканалів та на ютуб-каналі Суспільне Суми.

Перший сезон тревел-квесту «Край пригод» вийшов на телеканалі UA: СУМИ та на ютуб-каналі Суспільне Суми восени 2020 року за результатами конкурсу «Створюй із Суспільним». У 2021 році «Край пригод» знову потрапив до списку переможців.

«Створюй із Суспільним» — це програма співпраці із Суспільним мовником для продакшенів на умовах аутсорсу, щорічний відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного. Цьогоріч конкурс зібрав майже дві сотні ідей телевізійних проєктів, 74 з яких стали переможцями.

Нагадаємо,  Українське радіо Рось  та телеканал UA: ЧЕРКАСИ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Новини про Суспільне Черкаси, програми у записі та пряму трансляцію ефірного теле- та радіомовлення дивіться на сайті Черкаської філії.

Оперативне інформування про життя регіону шукайте на діджитал-платформі:

фейсбук-сторінка;

інстаграм-сторінка;

ютуб-канал

телеграм-канал

вайбер-канал;

Суспільне│Новини.