«Новорічний концерт на Суспільному» — зустрічаймо 2022-ий разом

«Новорічний концерт на Суспільному» — зустрічаймо 2022-ий разом

30 гру. 2021

1 січня опівночі, у перші хвилини Нового 2022-го року, телеглядачів вітатимуть зі святом автентичні гурти й виконавці з різних регіонів України у міжрегіональному «Новорічному концерті на Суспільному»

Команди Суспільного відшукали унікальних музикантів. Телеглядачі всіх регіональних каналів, зокрема UA: ЧЕРКАСИ, побачать святковий калейдоскоп жанрів, стилів та цікавих виконавців.

«У новорічну ніч на регіональних каналах Суспільного — гурти з усіх куточків країни об’єднаються в новорічній концертній програмі. Ми намагались зробити цей концерт сімейним, теплим і щирим. Мені здається, нам це вдалось. Тут можна почути і харизматичні гурти, і ліричне соло, і дитячий запальний вокал. Новорічно-різдвяний настрій забезпечений всій родині. Слухайте і дивіться нові та вже впізнавані хіти та кліпи і будьте поруч з найріднішими», — говорить головний режисер міжрегіонального «Новорічного концерту на Суспільному» Сергій Жулін. 

Читайте також: Історії та люди, що надихають, — підсумки 2021-го у проєкті «Ранок на Суспільному»

Міжрегіональні проєкти — коли до виготовлення програми долучаються більшість регіональних філій Суспільного — не новинка для команди. Упродовж 2021-го журналісти філій працювали у такому форматі: зокрема до 30-річчя Незалежності України вийшов концерт «Незалежність єднає» та прямоефірний спецпроєкт «День Гідності» до Дня Гідності та Свободи. 

«Найбільша перевага цього концерту — це можливість для нашої аудиторії побачити абсолютно різні музичні виступи з усіх куточків країни. Кожен гурт та кожен виконавець має свою унікальність, кожен виступ — по-своєму особливий. В цьому різноманітті — і стилів, і жанрів — і криється різноманіття країни, відкривати яке ми і пропонуємо нашим глядачам», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення на Суспільному Марія Фрей.

Читайте також: «Щедрик» Леонтовича зазвучав по-новому у мультсеріалі від Суспільного

Гурт «Спів братів» вітатиме зі святом разом з Суспільне Черкаси. Співаки кажуть, що заряджають любов’ю в серці, енергією в тілі й рок-н-ролом в голові. Склад бенду не мінявся жодної секунди з першого дня існування. Дмитро Осичнюк автор текстів і музики, вокал, гітара, губна гармоніка, клавішні; Артемій Осичнюк ударні інструменти, бек-вокал; Антоній Осичнюк автор текстів і музики, гітара, бек-вокал; Леонтій Осичнюк бас-гітара, бек-вокал.    

«21 рік був і класним, і складним для музикантів. Найбільшою перепоною стали карантинні обмеження, але це принесло можливість зосередження на студійній роботі. Пісня, яку ви почуєте, написана в стилі українських колядок й щедрівок і це просте та щире побажання добра українцям», – кажуть брати Осичнюки.

Міжрегіональний «Новорічний концерт на Суспільному» можна дивитись і онлайн на сайті Суспільне Черкаси. Крім цього, наживо дивитися концерт можна на ютуб-каналі Суспільне Країна.

Нагадаємо, UA: ЧЕРКАСИ та Українське радіо Рось разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та регіональними новинами Черкащини можна на сайті Суспільне | Новини, на фейсбук-сторінці Суспільне Черкаси, а також онлайн на сайті філії.

Фото Олександра Якимовича