«Чому я вакцинуюсь»: досвід, аргументи та перестороги — дивіться у ефірі UA: ЧЕРКАСИ

«Чому я вакцинуюсь»: досвід, аргументи та перестороги — дивіться у ефірі UA: ЧЕРКАСИ

29 лис. 2021

Суспільне Черкаси підготувало цикл тематичних роликів «Чому я вакцинуюсь».  З 29 листопада їх транслюватимуть в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного, зокрема UA: ЧЕРКАСИ. Всього команда відзняла п’ять двохвилинних відео. Це історії вакцинованих людей, які діляться особистим досвідом, розвінчують міфи, проговорюють основні страхи та перестороги перед вакцинацією. Аудіоверсію проєкту можна слухати і на Українському радіо Рось.             

«Мені не хотілось би, щоб наших героїв сприймали як пропагандистів вакцинації. Вони діляться особистими історіями — чесно, щиро і достатньо аргументовано, як на мене. Хтось прагнув вакцинуватись в числі перших, оскільки багато спілкується з іншими людьми і хотів у такий спосіб максимально убезпечити від захворювання своїх близьких, — каже продюсерка Черкаської філії Суспільного Олена Баніна. Хтось, навпаки, не збирався, але дослухався до порад і аргументів своїх вже дорослих дітей і медиків. Лікар-хірург, наприклад, щодня контактує з інфікованими і переконаний, що лише у такий спосіб може захиститись від вірусу. Ці люди по-різному перенесли вакцинацію, і теж про це розповідатимуть».

Читайте також: Сільські бібліотеки — тематичний марафон Суспільного Черкаси

Роботу творчої групи Суспільного Черкас координувала журналістка Вікторія Хамаза. Героями роликів стали люди із різних сфер життя: медицина, соціальна сфера, спорт та мистецтво.

       

«На запис люди погоджувалися легко, — зазначає Вікотрія Хамаза. — Своєю роботою хочемо стимулювати людей вакцинуватися, аби, місто за містом, ми випрацювали колективний імунітет».

Ролики проєкту «Чому я вакцинуюсь» також можна буде дивитись на ютуб-каналі Суспільне Черкаси.

Нагадаємо, програми Українського радіо Рось можна слухати онлайн на сайті філії, або після ефіру знайти їх на Mixcloud. Телеканал UA: ЧЕРКАСИ також можна дивитись онлайн.

Оперативні новини регіону шукайте на діджитал-платформах: 

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.  У Черкаській області — це телеканал UA: ЧЕРКАСИ і Українське радіо Рось.  Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.