«Червона зона. Черкащина»: спільний ефір Суспільного Черкаси, телеканалу «ВІККА» та видання «18000»

«Червона зона. Черкащина»: спільний ефір Суспільного Черкаси, телеканалу «ВІККА» та видання «18000»

23 лис. 2021

25 листопада зі студії телеканалу UA: ЧЕРКАСИ вийде прямоефірний спецпроєкт «Червона зона. Черкащина». Це спільний ефір Суспільного Черкаси, телеканалу «ВІККА» та інтернет-видання «18000». Початок о 19:15. Спецпроєкт транслюватиметься одночасно на двох телеканалах Черкащини і на сайті та фейсбук-сторінці інтернет-видання. У студії говоритимемо про пандемію і вакцинацію,  роботу лікарів та забезпечення медзакладів, заборони та обмеження у регіоні, правила безпеки та захисту від COVID.

«Ефір умовно складатиметься з чотирьох тематичних блоків, присвячених життю черкащан в умовах “червоної зони”; роботі медичних закладів і наданню допомоги хворим; проведенню в області вакцинації. Також ми обговоримо питання захворювання на Covid дітей. Ці теми так чи інакше нині постійно в полі зору ЗМІ, — каже продюсерка Черкаської філії Суспільного Олена Баніна. Ми  вирішили провести своєрідний експеримент об’єднати на одному знімальному майданчику ведучих трьох медіа. Кожен відповідатиме за розкриття певної тематики, запрошуватиме до спілкування спікерів, хоча в цілому сценарій готуватимемо разом. Із сюжетами нам допомагатимуть новинарі Суспільного Черкаси. Сподіваюсь, ефір буде насиченим і цікавим».

Читайте також: «Між життям та смертю» — новий документальний проєкт про медиків на Суспільному

Ведучі спецпроєкту, журналіст Суспільного Максим Дубінський, журналістка видання «18000» Ірина Малюкова та журналіст телеканалу «ВІККА» Олександр Іващенко, запросять у студію держслужбовців, правоохоронців, лікарів, батька дитини, яка перехворіла на ковід.

Читайте також: «Вакцинація: запитай у лікаря» — Суспільне Черкаси готує цикл тематичних програм для телебачення і радіо

Нагадаємо, телеканал UA: ЧЕРКАСИ можна дивитись і онлайн на сайті філії. 

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Черкаській області — це телеканал UA: ЧЕРКАСИ і Українське радіо Рось.   

Оперативні новини регіону шукайте на діджитал-платформах: