У Черкаській філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

У Черкаській філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

17 лис. 2021

16 листопада відбулись загальні збори трудового колективу Черкаської філії Суспільного, на яких обговорили запропонований проєкт колективного договору Суспільного на 2021-2026 роки. Збори було проведено в онлайн-режимі, оскільки область перебуває у червоній карантинній зоні.

«Цей документ регулює права та обов’язки працівників та роботодавця. Це ніби внутрішня конституція Суспільного, яка встановлює внутрішній трудовий розпорядок, тривалість відпустки, соціальне забезпечення працівників, порядок преміювання тощо, — розповіла менеджерка Черкаської філії Суспільного Віта Каюк. —  Впровадження колективного договору Суспільного мовлення на період 2021-2026 року у новій редакції, за фінансової спроможності, надає більше можливостей роботодавцю матеріально стимулювати працівників до високих результатів праці, надати матеріальну допомогу працівникам за збільшеним переліком обставин і сімейних ситуацій. Тобто, кожен працівник Суспільного отримає більше можливостей та гарантій для комфортної та продуктивної праці».

На зібранні внесли пропозиції щодо зміни тривалості додаткової щорічної оплачуваної відпустки за ненормований робочий день і уточнення до пункту про комерційну таємницю та права інтелектуальної власності. Також обрали делегата представляти інтереси працівників філії на конференції трудового колективу акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України».