Суспільне Черкаси: тематичні ефіри до Дня захисників і захисниць України

Суспільне Черкаси: тематичні ефіри до Дня захисників і захисниць України

13 жов. 2021

До Дня захисників і захисниць України Суспільне Черкаси готує низку тематичних матеріалів. Кореспонденти новин і діджитал-команда філії розповідатимуть про ветеранів, сім’ї воїнів, потреби й можливості для реалізації у мирному житті. Журналісти радіо готують тематичні програми у яких йтиметься не тільки про сучасних захисників, а й про історичні постаті й події, які були направлені на встановлення незалежності держави.

Читайте також: «Після фронту»: новий міжрегіональний радіопроєкт Суспільного на Українському радіо Рось

14 жовтня о 12:10 на телеканалі UA: ЧЕРКАСИ у телерадіопроєкті «РадіоДень» про козацьку добу на Чигиринщині та збережені донині традиції козацтва розкаже завідувач філіалу «Холодний яр» Національного історико-культурного заповідника «Чигирин» Богдан Легоняк.

О 17:25 в ефірі Українського радіо Рось стартує міжрегіональний проєкт «Після фронту». До створення радіожурналу залучені вісім обласних редакцій Українського радіо з Одеси, Львова, Черкас, Кропивницького, Вінниці, Чернігова, Херсона та Харкова. Радіожурнал виходитиме раз на місяць. Координує проєкт команда Українського радіо Одеса.

15 жовтня о 12: 10 у «РадіоДні» говоритимемо про те, яку підтримку нині отримують учасники бойових дій на Черкащині. У студію запросили начальницю відділу Міністерства у справах ветеранів України в Черкаській області Ірину Рябошлик.

Нагадаємо, дивитись і слухати ефіри Суспільного Черкас можна і онлайн на сайті філії

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. У Черкаській області — це телеканал UA: ЧЕРКАСИ і Українське радіо Рось.   

Стежити за всіма заходами і регіональними новинами Черкащини можна на сайті Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Черкаси у Фейсбуці.