Колектив Суспільного у Черкасах вакцинується  проти  СОVID—19

Колектив Суспільного у Черкасах вакцинується проти СОVID—19

13 лип. 2021

13 липня 22 працівники Черкаської філії Суспільного вакцинувались проти  СОVID-19. Це вже друга хвиля вакцинації у колективі. Раніше щеплення зробили п’ятьом, а ще семеро запланували процедуру на 16 липня.

«Ми бачимо складну картину перебігу пандемії, тому хочемо сформувати  колективний імунітет. Працівники філії виявили бажання отримати щеплення і ми робимо це організовано. Вакцинувались Comirnaty/Pfizer, у КНП «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка», —  розповідає менеджерка Черкаської філії Суспільного Віта Каюк. —  Я пережила коронавірусну хворобу і розумію, що вакцинація — це стимулювання власної імунної системи організму до захисту. Тут потрібно працювати на випередження».

Серед вакцинованих сьогодні й редакторка UA: Українське радіо Рось Олена Захарова, спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» Вікторія Скубацька та кореспондентка новин на UA: ЧЕРКАСИ Ольга Котляр.

«Я вакцинувалась, перш за все, заради власного спокою, щоб зайвий раз не думати, що можу підхопити СОVID-19, якщо захворію, то як перенесу, — зазначає Олена Захарова. —  Літо триває і мати щеплення — це  мати можливість виїхати за кордон на відпочинок. А ще важливо підтримати колективний імунітет, щоб більше не було локдаунів».

«У мене багато знайомих померли від цього вірусу, тому я вакцинувалась, — розповідає Вікторія Скубацька. — Це не лише моя безпека, а й безпека моїх рідних та мого оточення”.

«За період пандемії, ми побували у скількох коронавірусних відділеннях, що вже й збилася з рахунку. Коли на власні очі бачиш наслідки хвороби – розумієш, що треба не просто «берегтися», а зробити усе можливе аби бути здоровою, — додає Ольга Котляр. —  Коли з’явився шанс вакцинуватися – вирішила ним скористатися».

Читайте також: У телецентрі «Олівець» стартувала перша хвиля вакцинації працівників Суспільного

UA: ЧЕРКАСИ та Українське радіо Рось разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і регіональними новинами Черкащини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Черкаси у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.