Підручники для других та одинадцятих класів привезли сьогодні до Смілянської гімназії

14:16, 21 сер. 2019
 
Підручники для других та одинадцятих класів привезли сьогодні до Смілянської гімназії

Підручники для других та одинадцятих класів привезли сьогодні до Смілянської гімназії імені Василя Сенатора. Серед них нові інтегровані курси –розповіла Суспільному завідувачка бібліотекою Ірина Гичка.

Доки школярі на канікулах, у Смілянській гімназії імені Василя Сенатора готуються до навчального року. Сюди завозять підручники. Водій В’ячеслав Глущенко розвозить їх по школах міста з восьмої ранку.
«13 шкіл. В чотири школи уже розвезли».

Отримують книги працівники гімназійної бібліотеки та вчителі.
Другокласник Арсеній Дубовенко у школу прийшов з мамою – вчителькою англійської мови. За новим інтегрованим курсом української мови та читання навчатиметься хлопчик цього року.
«Вона красива і в ній багато цікавих казок».

Серед надходжень і новий інтегрований курс біології та екології для старшокласників.
Вчителі гімназії мали можливість самі обрати підручники за якими навчатимуть дітей, говорить завідувачка шкільною бібліотекою Ірина Гичка.

Начальниця управління освіти, молоді та спорту Смілянської міськради Наталя Незнанова розповідає, купувати підручники до школи цього року батькам не потрібно, ними профільне міністерство забезпечило школи міста у більшому обсязі, ніж потрібно.
«По деяких класах у нас забезпеченість навіть на 120 відсотків. Ми ділимося з іншими районами. Вперше завезені підручники станом на перше вересня».

Зі слів начальниці відділу шкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації Людмили Гордуновської, підручники для 2 та 11 класів давно не оновлювались. Цьогоріч ними забезпечать усіх школярів.