На автошляху Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань сьогодні проводили ямковий ремонт

17:42, 20 сер. 2019
 
На автошляху Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань сьогодні проводили ямковий ремонт

На автошляху Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань сьогодні проводили ямковий ремонт. Про це повідомив Суспільному речник служби автомобільних доріг області Юрій Дубрава. Нагадаю, полагодити цю дорогу доручив президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту на Черкащину 31 липня.

Житель Руської Поляни Іван Кошман. Каже: щодня цією дорогою їздить на роботу.
«Ні разу, лише ремонтували ямковий ремонт і все».

Це усунення нерівномірного підняття ґрунту на проїжджій частині автодороги поблизу контрольно-пропускного пункту «Руська Поляна».
Дорожній працівник Владислав Руденко на цій ділянці він сьогодні з п’ятої ранку.
«Осьо, бачте, бугор і ямки. Ми прибираємо залишок, те, що зробили шури. А потім, коли вже буде підготовлена ямка з кромкою, щоб нікуди не виходив асфальт, тоді засипається і укатується».

Виконроб Сергій Шугайленко каже, що ремонт цього відрізку триває тиждень і з шістьма працівниками сподіваються впоратися до кінця тижня.
«Ми плануємо зробити десь 9 км до нової ділянки, це 3,5 кілометрів ямкового від КП і до нової ділянки».

За словами речника служби автомобільних доріг області Юрія Дубрави, на цей ремонт спрямували 2 мільйони гривень з державного бюджету.
«Зараз проводиться експлуатаційне утримання дороги Р10Н16 від КП Руська Поляна до повороту на село Геронимівка. Дорога була побудована років 40 тому і з того часу проводився тільки ямковий ремонт на цій ділянці дороги. Ці роботи були заплановані, проводилися тендери і став співпало, що тендери закінчилися, приїхав Зеленський і розпочалися роботи».

Юрій Дубрава додає, що зараз оголошено ще один тендер на облаштування вирівнюючого шару асфальту на цій ділянці дороги.