UA: ЧЕРКАСИ у спецвипусках інформувала про вибори у громадах

UA: ЧЕРКАСИ у спецвипусках інформувала про вибори у громадах

26 гру. 2018

Спецвипуски телевізійних новин, спецвипуск радійних новин, заплановано підсумковий випуск програми «Тема дня» — так UA: ЧЕРКАСИ інформує мешканців регіону про перебіг виборів у громадах Черкащини.

Зі слів Сергія Слинька, керівника офісу реформ з децентралізації та розвитку в Черкаській області, регіон є лідером у державі за кількістю громад, що об’єдналися. 23 грудня вибори відбулись у 27 об’єднаних територіальних громадах області.

Команда інформаційного мовлення UA: ЧЕРКАСИ впродовж дня підготувала п’ять випусків телевізійних новин (9:50, 13:30, 17:00, 19:00, 20:40) і випуск новин для радіо. На виборчих дільницях працювали чотири знімальні групи в різних районах області. Наші кореспонденти збирали інформацію у селах Червона Слобода, Леськи, Руська Поляна, Плешкані.

Включення наживо, коментарі телефоном та сюжети з місця подій. "Нічого особливого в роботі під час висвітлення виборів не було. Ми в такому режимі завжди працюємо, — розказує шеф-редактор новин Черкаської філії Суспільного Ніна Волощук. — Дякуємо Черкаській обласній організації Комітет виборців України, які інформували нас протягом виборчої кампанії та не відмовляли в коментарях”.

Коментували перебіг виборів Максим Михлик – керівник Черкаської обласної організації Комітету виборців України та Артур Чемирис - представник Черкаської обласної організації Комітету виборців України.

Ефір «Теми дня» про місцеві вибори на Черкащині заплановано на 27 грудня.
Нагадаємо, переможців одномандатних виборчих округів, сільських, селищних та міських голів оголосять 28 грудня, а 2 січня 2019 року стануть відомі імена переможців на багатомандатних виборчих округах.