Телеканал UA: ЧЕРКАСИ з 1 грудня виходить в ефір із новою графікою

Телеканал UA: ЧЕРКАСИ з 1 грудня виходить в ефір із новою графікою

4 гру. 2018

З 1 грудня телеканал UA: ЧЕРКАСИ виходить у ефір із новим графічним оформленням. Основними кольорами каналу є синій і світло-зелений.

Окрім того, 25 жовтня Черкаській філії присвоїли своєрідний знак якості Суспільного — логотип UA: ЧЕРКАСИ.

"Надання нашій філії лого UA: ЧЕРКАСИ — це не лише оцінка нашої роботи, а й додаткова відповідальність. Я часто говорю своїм колегам, що в медіа успішними можуть бути лише ті, хто не розраховує на тимчасові результати. Успіх — матерія мінлива. Сьогодні ти тріумфував із крутим спецпроектом, а завтра неуважність і дрібна помилка може звести нанівець старання всієї команди й позначитися на репутації.

Підсумки листопада нас тішать: за результатами моніторингів новини набрали найбільшу кількість балів серед усіх філій, високі бали в програми "Тема дня". Це означає, що ми дотримуємося журналістських стандартів, але не означає, що варто розслаблятись. Нам ще багато над чим треба працювати і багато що вдосконалювати, аби робити більше якісних і цікавих для аудиторії програм. І ми це будемо робити", — сказала продюсерка Черкаської філії Суспільного Олена Баніна.

Крім пакета графіки для телевізійних програм, команда Суспільного Черкащини міняє і візуальне оформлення контенту для діджитал-платформи.
По-новому тепер виглядатимуть і анонси телепрограм, і міжпрограмні заставки. Над новим "одягом" каналу працюють відеографи UA: ЧЕРКАСИ та команда дизайнерів центральної філії.