UA: ЧЕРКАСИ підтримає IX Форум розвитку громадянського суспільства

UA: ЧЕРКАСИ підтримає IX Форум розвитку громадянського суспільства

14 гру. 2020

17 грудня 2020 року відбудеться IX Форум розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій». Суспільний мовник — інформаційний партнер події. Цьогоріч Форум розвитку громадянського суспільства об’єднає 25 комунікаційних майданчиків (24 області та Крим). Кожен із регіональних партнерів формує свою програму, яка буде відображена і транслюватиметься на єдиній онлайн-платформі. У Черкасах активності відбудуться в офісі громадської організації «Промолодь».


Щоб приєднатись до події онлайн — реєструйтесь за посиланням:
https://forum.ednannia.ua.


Для активних агентів змін, громадських діячів, волонтерів і просто городян, що мріють про розвиток свого міста, організатори підготували такі теми:

  • Право на провал: що відбувається, коли лідер ламається.
    Long talk з Іваном Подоляном та Ольгою Касьяновою;
  • Що думають одне про одного депутати і громадські діячі.
    Презентація дослідження від Вікторії Феофілової;
  • Втомлені та незломлені: нетворкінг для громадських лідерів.


«
Ми обговорюємо те, що у нашому суспільстві прийнято замовчувати. Право лідера на прояв слабкості. Ми поділимось історіями наших падінь на саме дніще і засвоєними чи незасвоєними уроками, — розповідає один із організаторів черкаської панелі Форуму Іван Подолян. — Лідери втомлюються. Лідери ламаються. Ви цього можете навіть не помічати. Часто цього не видно зовні. Бо ми навчилися і звикли це в собі ігнорувати або приховувати. Але які наслідки? Підключайтесь і станьте свідками бесіди локальних лідерів на цю тему».

Основна сцена Форуму розміщуватиметься у НСК «Олімпійський» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55). Очікується, що у роботі Форуму візьмуть також участь представники ОГС з інших країн (Польщі, Норвегії, Швеції, Словаччини, Сполучених Штатів Америки), медіа, дипломатичний корпус, представники донорських організацій та органів влади.

Організатори зазначають, що всі майданчики працюватимуть з дотриманням карантинних норм. Всі трансляції Форуму відбуватимуться на одній платформі https://forum.ednannia.ua. Після реєстрації ви отримаєте листа із запрошенням.