Частина команди UA: ЧЕРКАСИ тимчасово змінить режим роботи

Частина команди UA: ЧЕРКАСИ тимчасово змінить режим роботи

25 лис. 2020

З 25 до 30 листопада філія Суспільного UA: ЧЕРКАСИ частково змінює режим роботи: частина команди телебачення працюватиме дистанційно. Тимчасово припинено трансляцію проєкту «Сьогодні. Головне». Команди радіо, новин і діджитал-група не мінятимуть робочий графік.

Від початку карантину роботу філії організували з дотриманням усіх рекомендацій. Обмежили контакти між творчими групами. Приміщення дезінфікують і стежать за самопочуттям усіх працівників, щоб не допусти спалаху інфекції.

«Два працівники технічного напряму виконуватимуть роботи дистанційно. Колеги, що контактували з хворими на COVID-19 або мають підозри на інфікування цією хворобою, отримують медичну допомогу від сімейних лікарів. Ми надалі будемо дотримуватись необхідних заходів, щоб запобігти поширенню інфекції», - каже менеджерка філії Суспільного UA: ЧЕРКАСИ Віта Каюк.

Новини на телеканалі UA: ЧЕРКАСИ в ефірі транслюватимуться у звичний час: о 17:00, 19:00 та 20:40, радіоновини на UA: Українське радіо Рось слухайте о 17:10 і 20:10. Також  ми продовжуємо розлого інформувати про події у регіоні на діджитал-платформах Суспільного Черкаси:

За зміною сітки мовлення UA: ЧЕРКАСИ стежте на сайті філії.

Нагадаємо, кілька філій Суспільного вже змінювали режим роботи через випадки захворювання на коронавірус.