Суспільне Черкаси 20 листопада чекає на «Виборчий округ. Дебати» Анатолія Бондаренка та Віктора Євпака

Суспільне Черкаси 20 листопада чекає на «Виборчий округ. Дебати» Анатолія Бондаренка та Віктора Євпака

6 лис. 2020

Суспільний мовник Черкащини готовий стати майданчиком для діалогу кандидатів на пост міського голови Черкас. Команда UA: ЧЕРКАСИ запросила Анатолія Бондаренка та Віктора Євпака взяти участь у  токшоу «Виборчий округ. Дебати» . Ефір відбудеться 20 листопада о 19:20. Суспільне гарантує рівні умови для незалежної дискусії, адже працює винятково в інтересах українських громадян і підзвітне тільки суспільству.

Черкаська філія готова роздавати трансляцію дебатів місцевим телеканалам. 

Формат токшоу передбачає чіткий таймінг. Кандидати матимуть час для вступного слова і підсумкового виступу. Учасники дискусії зможуть поставити один одному по три запитання, відповідатимуть на питання редакторської групи щодо своєї команди, виборчої кампанії, зробленої роботи, також буде обговорення топ проблем регіону. Черговість виступів кандидатів визначить жеребкування.

«Дебати допоможуть краще дізнатись про мотивацію обох кандидатів, їхнє бачення майбутньої командної роботи у вирішенні топ проблем Черкас, — зазначає продюсерка філії Суспільного UA: ЧЕРКАСИ Олена Баніна. — Ми вирішили не запрошувати сторонніх експертів, аби створити умови максимальної незаангажованості і відсутності оцінок. Натомість більше часу відвести на запитання кандидатів один одному, відтак гостроти розмові не бракуватиме.Також вони матимуть можливість зворотних коментарів-реплік».

Крім телевізійного ефіру, глядачі зможуть переглянути «Виборчий округ. Дебати» онлайн на сайті філії або подивитись пряму трансляцію ефіру на фейсбук-сторінці Суспільне Черкаси. Відео дискусії буде доступне і на ютуб-каналі.

За анонсами проєкту  стежте на всіх цифрових платформах UA: ЧЕРКАСИ:

Нагадаємо, проєкт «Виборчий округ» регіональних філій має вже 4 сезони: уперше на ефіри Суспільного запрошували народних депутатів-списочників восени 2018 року, кандидатів у народні депутати за одномандатними виборчими округами (мажоритарників) у липні 2019 року перед позачерговими парламентськими виборами, у сезоні листопада- грудня 2019 року аналізували роботу новообраних депутатів Верховної Ради за 100 днів після виборів.  Із 5 по 23 жовтня 2020 року в прямому ефірі регіональних філій Суспільного відбулися токшоу «Виборчий округ. Місцеві», куди запрошували кандидатів на пости міських голів і депутатів місцевого самоврядування.