Передвиборчі перегони в Черкасах та Києві: «Зворотний відлік. Місцеві» на Суспільному

Передвиборчі перегони в Черкасах та Києві: «Зворотний відлік. Місцеві» на Суспільному

19 жов. 2020

У понеділок, 19 жовтня, о 21:35 у завершальному передвиборчому випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, UA: ЧЕРКАСИ та всіх регіональних каналах Суспільного говоритимуть про боротьбу на виборах у Києві та Черкасах.

Читайте також: Громадський патруль, життя біля складів зі зброєю, власна пожежна команда. СУСПІЛЬНЕ | МІСЦЕВІ

У першій частині токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» Мирослава Барчук обговорюватиме ситуацію за тиждень до виборів у Києві. До розмови в студії запросили: кандидата на посаду міського голови Києва від фракції «Голос» Сергія Притулу, кандидата на посаду міського голови від партії «За Майбутнє» Сергія Гусовського, кандидатку в депутати до Київської міської ради від партії «Удар» Оксану Продан та кандидата в депутати до Київської міської ради від фракції «Європейська солідарність» Володимира Прокопіва.

Ведуча Мирослава Барчук розпитає, які покращення для життя киян пропонує в минулому популярний телеведучий Сергій Притула. Кандидатка від партії «Удар» Оксана Продан прокоментує успіхи й невдачі чинного мера Віталія Кличка та його команди, а також розкаже про пріоритетні завдання для депутатів Київради.

Ведучий Павло Казарін обговорить у другій частині ефіру токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» перебіг передвиборчої кампанії в Черкасах із гостями: чинним міським головою Черкас і кандидатом на посаду міського голови від партії «За майбутнє» Анатолієм Бондаренком, кандидатом на посаду міського голови від партії «Голос» Віктором Євпаком, кандидатом на посаду міського голови від фракції «Європейська солідарність» Сергієм Кудактіним та кандидатом на посаду міського голови від фракції «Слуга народу» Віталієм Ільченком.

У розмові з гостями ведучий Павло Казарін з’ясує, що мотивувало нинішнього мера Черкас Анатолія Бондаренка повторно балотуватися на посаду. Навесні цього року він мав конфлікт із президентом Володимиром Зеленським через пом’якшення карантину в місті для підприємців. Також його опоненти, представники найбільших політичних сил в Україні, розкажуть, які є проблеми в місті, чого не вдалося зробити нинішньому очільникові та які зміни пропонують вони.

Разом із ведучими запитання гостям ставитимуть лідери громадської думки: генеральний директор інформаційного агентства «Укрінформ» Олександр Харченко, голова правління Інституту світової політики Віктор Шлінчак, ведучий Цензор.Нет Богдан Буткевич та журналіст радіо НВ Богдан Амосов.

Кожен виступ кандидата в студії моніторитиме Максим Скубенко, який також активно долучатиметься до дискусії.

Телеглядачі мають змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-6700.

Аудиторія перебуватиме в студії з дотриманням соціальної дистанції та інших санітарних норм.

Нагадаємо, цей сезон суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, UA: ЧЕРКАСИ та на всіх регіональних каналах Суспільного та на ютуб-каналі присвячений всебічному висвітленню місцевих виборів в Україні, які відбудуться 25 жовтня.