«(НЕ)відомі Карпати» — проєкт UA: БУКОВИНА про подорож горами

«(НЕ)відомі Карпати» — проєкт UA: БУКОВИНА про подорож горами

8 жов. 2020

Щонеділі о 15:50 на UA: ЧЕРКАСИ та в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного виходитиме тревел-шоу «(НЕ)відомі Карпати». Прем’єра відбудеться вже 18 жовтня. Проєкт відібрали торік на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним».

Читайте також: Нове тревел-шоу «Недалечко» — дивіться з 23 вересня на регіональних телеканалах Суспільного

Команда протягом кількох тижнів подорожувала гірськими районами Буковини. Для журналістки Діани Пожар «(НЕ)відомі Карпати» стали новим форматом, тревел-шоу без сценарію і заготовок. Для ведучого В’ячеслава Кузмічова — це краса, яку можна побачити, якщо взяти наплічника й вирушити в гори. Для Сашка Крецького — це проєкт про популяризацію вітчизняної туристичної індустрії і нагода поділитися власним досвідом.

«Для мене ж важливо показати красу Карпат тим, хто не має змоги сюди приїхати», — додає менеджерка проєкту Юлія Подкидишева.

«У тревел-шоу «(НЕ)відомі Карпати» ми показуємо все як є. Якщо ведучі не поділяють захоплення черговим струмком у горах, — вони про це кажуть відверто. Також були випадки, коли через власний страх ведучі відмовлялися виконувати певні завдання. І це нормально. Усі ми люди. Переконаний, немає нічого цікавішого, ніж реальність. Вона сама часто підкидає нам сюрпризи», — розповідає режисер проєкту Павло Монахов.

«На початку виробництва програми «(НЕ)відомі Карпати» перед нами стояло складне завдання — поєднати мету з обставинами й можливостями. Метою було розповісти глядачу про Карпати й показати їх: які вони нині, як подорожувати та на що звертати увагу під час прогулянок. Обставини в умовах пандемії і швидкої зміни погодних умов коригували наші цілі. Можливості завжди мають, крім фінансового, ще й фізичний і моральний аспекти. Особливо якщо йдеться про членів команди, які вперше вирушають у таку довгу подорож горами. Упевнений, нам вдалося вміло поєднати ці аспекти, що й демонструє нове дванадцятисерійне тревел-шоу «(НЕ)відомі Карпати», — коментує продюсер UA: БУКОВИНА Максим Волошин. — Умикайте UA: БУКОВИНА щонеділі о 15:50 та насолоджуйтеся колоритними пейзажами, спостерігайте за викликами для ведучих, а також дізнавайтеся туристичні маршрути горами. Сподіваюся, для багатьох «(НЕ)відомі Карпати» стануть мотиватором, аби подорожувати неймовірними гірськими стежками Західної України».

Нагадаємо, Суспільне запустило у виробництво 20 творчих проєктів для регіонального мовлення, які відібрали на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним» восени минулого року. UA: БУКОВИНА реалізує одразу чотири проєкти-переможці.