Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин - на Суспільному Черкас

Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин - на Суспільному Черкас

24 бер. 2020

23 березня у Черкаській області оголошено режим надзвичайної ситауції  через коронавірус. Команда Суспільного у Черкасах продовжує інформувати про поширення COVID - 19 та карантинні заходи.

 «Ми залучили весь можливий ресурс, щоб інформування тривало безперервно і цілодобово. Не всі наразі погоджуються коментувати наживо — працюємо з респондентами в телефонному режимі, не забуваємо розповідати про позитивне — кількість тих, хто одужав, арт-терапію та поради психологів. Перевіряємо фейки та оприлюднюємо правдиву інформацію. У новинах колектив стресостійкий, тому ми готові до будь-яких обмежень і екстрених випадків, якщо такі будуть. На всіх наших платформах лише точна інформація, без маніпуляцій», каже шеф-редакторка новин UA: ЧЕРКАСИ Ніна Волощук.

Оперативну інформацію від Суспільного Черкас шукайте на цифрових платформах:

новинний сайт Суспільного

сторінка у Facebook;

Instagram-сторінка;

Youtube-канал філії;

Telegram-канал;

Viber.

 

Більш розлого — у теле- та радіопрограмах Суспільного Черкащини.

Також можна переглядати телеканал UA: ЧЕРКАСИ та слухати UA: Українське радіо Рось онлайн.

Нагадаємо, станом на 14:00 24 березня в Україні лабораторно підтвердили 97 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. У Київській, Чернівецькій, Житомирській, Дніпропетровській, Донецькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській та Черкаській областях і містах Києві та Львові оголосили надзвичайну ситуацію.

Із 18 березня до 3 квітня команда Суспільного Черкащини працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19.

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».