Робота  UA: ЧЕРКАСИ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів (ОНОВЛЕНО)

Робота UA: ЧЕРКАСИ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів (ОНОВЛЕНО)

17 бер. 2020

На Суспільному Черкащини всі програми власного виробництва виходять у ефір, колектив новин оперативно інформує про перебіг подій під час карантинупроте, буде внесено деякі зміни у організацію роботи філії. 

«Наразі ми тимчасово припинили прийом відвідувачів, роботу зі студентами і стажерами, екскурсії.  Також вводимо додаткові гігієнічні заходи - посилене прибирання, надання відпусток працівникам, мінімізуємо контакти та відрядження», - розповіла продюсерка Суспільного Черкащини Олена Баніна.

«Сьогодні активно шукаємо можливості для того, щоб надати журналістам засоби індивідуального захисту, вимірювати температуру працівникам. Дякуємо всім, хто відгукується і готовий нам допомогти у організації безпечних умов праці під час карантину», - додає менеджерка UA: ЧЕРКАСИ Віта Каюк.

Кореспонденти, журналісти, оператори і всі працівники Суспільного працюють, щоб розповідати про події у області аудиторії UA: Українське радіо Рось та UA: ЧЕРКАСИ.

 «Новинарі оперативно інформують громадян про всі події, що відбуваються під час карантину. Ми постійно моніторимо повідомлення від обласного департаменту охорони здоров’я, МОЗ і знайомимо з ними нашу аудиторію на сайті та на сторінках у соцмережах. Намагаємося поданою інформацією максимально заспокоювати людей. Щодня готуємо чотири випуски новин для радіо: о 7:10, 12:10, 17:10 й 20:10 та сім випусків новин пропонуємо телеглядачам: 7:30, 8:00, 8:30, 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30», - каже шеф-редакторка новин UA: ЧЕРКАСИ Ніна Волощук.

UPD: У п’ятницю, 20 березня, було ухвалено рішення внести додаткові зміни у сітку мовлення, графіки і форми роботи працівників UA: ЧЕРКАСИ.

  • З 23 по 29 березня з 7:00 до 9:00 в ефір не виходитиме ранкове шоу «Ранок на UA: ЧЕРКАСИ» та ранкові випуски новин. Замість цієї передачі глядачі зможуть переглянути контент, наданий центральною дирекцією Суспільного.
  • О 7:00, 8:00 та 9:00 транслюватимуться загальнонаціональні новини від UA: ПЕРШИЙ.
  • Денні й вечірні випуски новин UA: ЧЕРКАСИ виходитимуть у звичному режимі о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30.
  • На UA: Українське радіо Рось протягом тижня не транслюватимуться новини о 7:10 та програма «Перший зранку». У цей час слухачі зможуть залишатись на хвилі UA: Українське радіо.

Нагадаємо, телевізійний і радійний ефіри Суспільного Черкащини можна дивитись і слухати онлайн на сайті філії, записані програми можна переглянути  у ютубі, інформацію про перебіг подій - на  новинному сайті Суспільного,  оперативну інформацію шукайте у соціальних мережах та месенджерах: фейсбук, телеграм, вайбер, інстаграм.