Спецпроєкт до дня народження Василя Симоненка транслюють у ефірі UA: Українське радіо «Рось»

Спецпроєкт до дня народження Василя Симоненка транслюють у ефірі UA: Українське радіо «Рось»

9 січ. 2020

До 85-річчя з дня народження українського поета і журналіста Василя Симоненка команда радіо Cуспільного Черкащини створила серію міжпрограмних аудіороликів. Впродовж тижня слухачі почують 11 роликів, у яких йдеться про факти із життя  Симоненка у Черкасах та звучить “живий” голос поета.

«Ми хочемо нагадати нашим слухачам про черкаський період життя Василя Симоненка. Адже саме тут він працював, одружився і заявив про себе, як поет. Нині у місті живуть люди, які були особисто знайомі з ним, - розповідає лінійна продюсерка UA: ЧЕРКАСИ Олена Захарова. - А почути вірші у виконанні автора, як на мене, найкращий спосіб зрозуміти ті меседжі, які він залишив нащадкам».

Тривалість кожного ролика 1-3 хвилини. Спецпроєкт підготували лінійна продюсерка UA: Українське радіо «Рось» Олена Захарова і керівниця творчої групи програм радіо Мар’яна Ободовська.  

У роликах використали матеріали з диска «Лебеді материнства», це спільне видання Національної радіокомпанії України та Фонду Миколи Томенка «Справедлива країна».

Нагадаємо, слухати UA: Українське радіо «Рось» онлайн можна на сайті UA: ЧЕРКАСИ.