Новорічні ефіри тривають на UA: ЧЕРКАСИ

Новорічні ефіри тривають на UA: ЧЕРКАСИ

26 гру. 2019

Творчі команди радіо і телебачення Черкаського Суспільного підготували святкові ефіри. У програмах згадуватимуть найяскравіші миттєвості року, що минає, вітатимуть краян та даруватимуть подарунки.


27 грудня з 7:00 до 9:00 у ранковій програмі «Ранок на UA: ЧЕРКАСИ» глядачі побачать у студії всіх, хто протягом року наповнював ранкові ефіри: ведучих і журналістів, які знімали сюжети та розповідали про цікавинки регіону. Команда разом з Дідом Морозом і Снігуркою перегляне найцікавіші моменти з програм 2019-го, поділиться своїми спогадами. Також транслюватимуть відео від телеглядачів та гостей студії з різних районів Черкащини.

«Ми завчасно попросили їх записати привітання, щоб показати географію переглядів нашої програми. Нас вітатимуть із Чикаго, з передової з Луганської області, там знаходиться колишній ведучий ранкової програми, та з районів Черкащини», - розповідає ведуча Тетяна Зозуля.

Гості ранкової студії розкажуть про прогноз погоди на новорічні свята, а черкащанка Олена Мисник  - про щура (символ прийдешнього року), як домашнього улюбленця, також вона розповість, як його задобрити. Подарунком для глядачів стане музичне вітання - прем’єра пісні від черкаського гурту «Сонце в кишені».

Крайній у 2019 році ефір радіопрограми «Перший зранку» троє ранкових ведучих (Олена Олександрова, Марина Денисенко та Олексій Юрін) проведуть разом. 27 грудня о 7:20 в ефірі вони згадають свої найяскравіші враження цього року. До спілкування залучать слухачів. Цього разу збиратимуть кумедні історії, які трапились у новорічні свята. Також ведучі обговорять тему новорічних обіцянок. Ранківці UA: Українське радіо «Рось» раніше запитали своїх колег про топ-3 обіцянок собі у новому році. Про обіцянки і про те чи ефективна така система планування в ефірі розповість психологиня Вікторія Гуро. Також слухачі почують про традиції святкування Нового року, будуть привітання, музичні та тематичні сюрпризи.

А 29 грудня о 12:20 у молодіжній програмі «Досхочу»  черкаські музиканти, які були гостями ефірів протягом року вітатимуть аудиторію зі святами та розкажуть про свою улюблену музику. Слухачі почують гурти «Спів братів», «Сонце в кишені», «Бін Бен», співачку Анну Петровську та композиторку Євгенію Марчук.

Нагадаємо, UA: Українське радіо «Рось»  та телеканал UA: ЧЕРКАСИ можна дивитись і слухати онлайн на сайті Черкаської філії Суспільного.