Новий сезон проєкту «Виборчий округ» стартує на UA: ЧЕРКАСИ

Новий сезон проєкту «Виборчий округ» стартує на UA: ЧЕРКАСИ

11 гру. 2019

13 грудня в ефірі Черкаської філії Суспільного починається новий сезон суспільно-політичного проєкту «Виборчий округ». Проєкт має на меті налагодити якісний діалог між народним депутатом та його виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності депутата.

Група суспільно-політичного мовлення UA: ЧЕРКАСИ почала підготовку до нового сезону у жовтні, всім депутатам-мажоритарникам Черкащини розіслали запрошення взяти участь у ефірах.

«П’ятеро з семи запрошених депутатів висловили зацікавленість брати участь у проєкті, — розповідає продюсерка UA: ЧЕРКАСИ Олена Баніна. — Є певні труднощі в узгодженні графіка запису інтерв’ю. Зйомки програм заплановано на періоди, що визначені Верховною Радою України як робота з виборцями в округах. У листопаді нам не вдалось поспілкуватись із жодним з парламентарів, проте, сподіваюсь на активізацію процесу в грудні».

У п’ятницю, 13 грудня, о 19:20 на телеканалі UA: ЧЕРКАСИ про законотворчу діяльність, виконання передвиборчих обіцянок та роботу на окрузі розкаже Сергій Нагорняк - народний депутат України від партії «Слуга народу», обраний у 199 виборчому окрузі.

Онлайн-трансляцію програми «Виборчий округ» можна дивитись на сайті Суспільного Черкащини.

Нагадаємо, за перші три місяці проєкту «Виборчий округ» у 2018 році в ефір регіональних телеканалів Суспільного вийшло 75 програм за участі депутатів VIII скликання.