Суспільне Черкащини інформаційно підтримає «Ukrainian University Open 2019 Winter Cup»

Суспільне Черкащини інформаційно підтримає «Ukrainian University Open 2019 Winter Cup»

28 лис. 2019

Всеукраїнські змагання серед студентів з кіберспорту "Ukrainian University Open 2019 Winter Cup" тривають із 18 листопада 2019 року по 10 грудня 2019 року. Фінальна частина чемпіонату відбудеться у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 9 грудня. UA: ЧЕРКАСИ підтримують подію на правах інформаційного партнера.

«Поки точаться суперечки, чи можна вважати комп’ютерні ігри спортом і де межа між ігровою залежністю і сприйняттям кіберспорту як елементу цифрової культури, ця сфера стрімко розвивається в усьому світі, — каже продюсерка UA: ЧЕРКАСИ Олена Баніна. — Приємно, що українські команди здобувають перемоги престижних змагань. І те, що фінал «Ukrainian University Open 2019 Winter Cup» відбуватиметься в Черкасах, для нас – привід не лише повболівати за земляків, а й розповісти про історію і перспективи кіберспорту, особливості підготовки до змагань, познайомити черкащан з кращими гравцями».

Інформацію про турнір можна отримати на сайтах Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та Української федерації електронного спорту.

Організовують змагання «Спортивна студентська спілка України», громадська організація «Федерація “Кіберспорт України”» за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Нагадаємо, нещодавно Суспільне Черкащини інформаційно підтримало першу всеукраїнську конференцію «Start in IT 2019».