UA: ЧЕРКАСИ інформаційно підтримали всеукраїнську конференцію «Start in IT 2019»

UA: ЧЕРКАСИ інформаційно підтримали всеукраїнську конференцію «Start in IT 2019»

27 лис. 2019

23 листопада у Черкасах відбулася перша всеукраїнська конференція «Start in IT 2019». Кожен охочий мав можливість дізнатися про сучасні тенденції та роботу в галузі IT. Черкаська філія Суспільного підтримувала подію на правах інформаційного партнера.

«Ми живемо в час можливостей, варто лише ними грамотно скористатися, — каже продюсерка UA: ЧЕРКАСИ Олена Баніна. — IT-фахівці сьогодні затребувані на ринку праці, й потреба в них лише зростатиме. Втім, якщо ви робите на цій стезі лише перші кроки, виникає безліч питань. На головне з них – з чого починати, якщо немає досвіду – й могли отримати відповідь учасники заходу. Мені приємно, що Черкаська філія Суспільного долучилась до його популяризації, й тішу себе думкою, що для когось він стане стартовим майданчиком для успішної професійної реалізації».

Чотири години виступів, вісім спікерів, сто п’ятдесят учасників. На «Start in IT 2019» у Черкасах розповідали як підготуватись до першої роботи в IT та освоїти нові навички та вміння. Досвідом і професійними секретами ділились Пасько Олег, засновник Everlabs, Козуб Роман, CEO Default Value, Дика Інна, менеджерка навчальної частини Комп’ютерної Академії ШАГ Черкаси, Негода Анастасія, Executive Director в Cherkasy ІТ Cluster, Пісковий Дмитро, CЕO в Sloboda Studio, Сергієнко Анастасія, QA Lead в компанії SPD-Ukraine, Метелап Володимир, доцент кафедри ПЗАС, факультет інформаційних технологій та систем, Жеребило Олександр, Frontend Developer в Sloboda Studio.
Модерувала конференцію Юлія Хмельницька, директорка Комп’ютерної Академії ШАГ Черкаси.

"Конференція зібрала в одному місці зацікавлених ІТ-сферою черкащан та людей, які вже досягли успіху в ІТ, — розповідає Юлія Хмельницька. — Це перша конференція на якій інформація подавалася від досвідчених спікерів до зацікавлених слухачів. Основною метою було розповісти як почати свій шлях в ІТ, де себе шукати та куди рухатися."

Нагадаємо, у жовтні Черкаська філія Суспільного інформаційно підтримувала Черкаський книжковий фестиваль, на події працювала виїзна студія телеканалу UA: ЧЕРКАСИ.