Суспільне Черкащини інформаційно підтримає  Mriya-Fest

Суспільне Черкащини інформаційно підтримає Mriya-Fest

12 вер. 2019

14-15 вересня, у Долині троянд у Черкасах відбудеться науково-розважальний фестиваль Mriya-Fest. UA: Черкаси є інформаційним партнером події.

У програмі фестивалю майстер-класи, змагання, розваги, українська музика та екстрим.

«Черкасам потрібні такі події, як Mriya-Fest. Це нагода об’єднатися, зробити щось разом, усією родиною, - каже керівниця творчої групи ранкового шоу на UA: ЧЕРКАСИ Галина Мазур. - Для нас підготували стільки локацій - там стріляєш з лука, там літаєш на кулі, пробуєш себе у стилі стоп-моушен. І ще радує, що такий захід спрямований не лише на наше дозвілля, але й дає можливість навчитися чомусь і допомогти іншим. Так приємно, що організатори хочуть зібрати кошти аби допомогти маленькому Тимофійчику Філоненко та проведуть для цього благодійну лотерею». 


«Це вже другий Mriya-Fest у Черкасах, цьогоріч – це ще й вдвічі масштабніша подія, адже захід відбувається на День міста, привозить дуже насичену наукову, розважальну й, особливо круту, концертну програми. Чекаємо гостей не лише з усієї області, а й з усієї України – це і учасники-авіатори, і охочі відвідати фестиваль такого формату, - розповідає засновниця й організаторка «Мрія-Фест» у Черкасах Ірина Хорошаєва. - Робимо все, аби зростала культурна цінність таких заходів та покращилася туристична привабливість міста. У всьому цьому нам допомагають наші партнери. Раді, що Суспільне – серед інформаційних партнерів, адже важливо не просто поширити інформацію про фестиваль, а й розуміти його соціальну цінність».