Про сімейну медицину та інформаційні технології у медзакладах - #Звіти_наживо на UA: ЧЕРКАСИ

Про сімейну медицину та інформаційні технології у медзакладах - #Звіти_наживо на UA: ЧЕРКАСИ

2 сер. 2019

У серпневих #Звітах_наживо на UA: ЧЕРКАСИ говорили про роботу міського управління охорони здоров’я, кадрове забезпечення сімейної медицини у Черкасах, ремонти медзакладів та умови праці лікарів.

За словами директора департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради Олега Стадника, Черкаси були серед перших шести міст обласного підпорядкування, які увійшли у співпрацю з Національною службою здоров’я по укладанню угоди із фінансування.
У місті запрацювали такі інформаційні технології: електронна реєстратура, електронна медична карта, електронний запис до лікаря, мобільний додаток «Мій медкабінет»”, - розповів Олег Стадник у прямому ефірі #Звітів_наживо.
У розмові також приділили увагу кадровому забезпеченню медзакладів області.
Від сьогодні (1 серпня) до роботи в Центрах сімейної медицини Черкас стали шість лікарів загальної практики сімейної медицини та чотири педіатри”, - повідомив головний медик Черкас.
За його словами, у 2020 році інтернатуру закінчують ще четверо сімейних лікарів та четверо педіатрів. “Крім того, на інтернатуру прийшли семеро лікарів сімейної практики та семеро педіатрів”, - зазначив Олег Стадник.

Відео програми #Звіти_наживо можна переглянути на сайті UA: ЧЕРКАСИ та на офіційних сторінках філії у Youtube та Facebook.

Нагадаємо, #Звіти_наживо - це загальнонаціональний проєкт UA: Суспільне мовлення і Громадського руху ЧЕСНО. Головними завданнями є аналіз діяльності місцевої влади, який покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій Суспільного.