«Правильно називаймо — легко запам’ятаймо»: про нові назви вулиць — на Українському Радіо Черкас

«Правильно називаймо — легко запам’ятаймо»: про нові назви вулиць — на Українському Радіо Черкас

22 бер. 2023

Команда Українського Радіо в Черкасах підготувала серію тематичних роликів про перейменовані вулиці міста. Проєкт «Правильно називаймо легко запам’ятаймо» налічуватиме 20 випусків, які транслюватимуть після прямих ефірів Українського Радіо Черкас впродовж року. Перший епізод звучав в ефірі 21 березня. 

Читайте також: Українське Радіо Черкаси тепер і на Soundcloud

«Цьогоріч у Черкасах перейменували понад 100 вулиць. Задля зручності містян ми з колегами вирішили створити міжпрограмні ролики, де розповідаємо про людей, на честь яких перейменували ту чи іншу вулицю. Акцент робимо на особах, які пов’язані з Черкащиною. Хочемо, щоб містяни з легкістю та з цікавістю дізнавалися про нові назви у топоніміці нашого міста», — зазначає випускова редакторка Українського Радіо Черкас Альона Ніколенко.

Нагадаємо, Українське Радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо України, флагманський канал Національної суспільної телерадіокомпанії України. Українське Радіо і 24 канали Національної мережі Українського Радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio або онлайн на сайтах філій. Також Українське Радіо є в єдиному порталі державних послуг «Дія» у послузі «Дія Радіо».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область — читайте на цифрових платформах: 

Телетрансляцію Суспільне Черкаси та радіоефір Українського Радіо Черкас онлайн шукайте на сайті філії.