На UA: ЧЕРКАСИ оновлено студію новин

На UA: ЧЕРКАСИ оновлено студію новин

26 бер. 2019

З 25 березня новини на суспільному телеканалі  UA: ЧЕРКАСИ виходять в ефір з оновленої студії.

"Оновлення дизайну телевізійних студій виношували давно, — розповідає Олена Баніна, продюсерка Черкаської філії Суспільного, — першим пунктом у ньому були новини, підрозділ, який розвивається найдинамічніше. Новий дизайн лаконічний. Він пов’язаний із заставкою новин, є фактично її продовженням і зроблений у наших корпоративних кольорах. Ми не замахувалися на щось особливе, бо на грандіозні задуми поки що немає фінансування. Реалізовували цю ідею коштом філії".

25 жовтня минулого року Черкаська філія Суспільного одержала логотип UA: ЧЕРКАСИ. Після цього було оновлено "одяг" каналу: програмні заставки та графічне оформлення сторінок у соціальних мережах.

За словами менеджера Суспільного Черкащини Євгена Старинця, таке оновлення передбачає рух у напрямі формування єдиного візуального стилю філії: "Ми працюємо над айдентикою, що поєднувала б нас з усіма філіями Суспільного й водночас мала регіональні особливості. На цифрових платформах нас упізнають за кольорами та логотипом філії. Елементи фірмового стилю ми вже використали у відремонтованому ньюзрумі, поміняли вивіску, щоб нашим глядачам і слухачам було легко знайти Суспільне Черкащини. Тепер закінчили роботу в студії новин, надали їй регіонального акценту (раніше декорації мали більш загальний, так би мовити, "планетарний" вигляд). У планах маємо оновлення студії для ранкового шоу й проекту "Тема дня".

"Зміни в нас відбуваються поступово, — каже Ніна Волощук, шеф-редакторка новин, — над новою студією працювали разом із дизайнерами, прораховували різні варіанти брендування, експериментували з кольоровою гамою. Оновлений дизайн студії новин ще один крок до позитивних змін іміджу телеканалу UA: ЧЕРКАСИ".

Нагадаємо, 4 лютого 2019 року для користувачів мережі відкрили новий сайт UA: ЧЕРКАСИ.